Порошенко розповів, хто завадив Росії захопити південь України
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко розповів, хто завадив Росії захопити південь України

Порошенко розповів, хто завадив Росії захопити південь України
Джерело:  president.gov.ua

Військово-морські сили Збройних сил України  змогли запобігти дестабілізації ситуації і захопленню південних областей України.


Про це  президент України Петро Порошенко  заявив в своєму поздоровленні з днем ​​ВМС України, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт президента.


"Військовим морякам спільно з підприємствами військово-промислового комплексу довелося докласти значних зусиль для відновлення бойового потенціалу флоту після передислокації з Криму і Севастополя. Ви стали тією силою, яка згуртувала ряди патріотів і зламала плани агресора по дестабілізації та захопленню південних областей нашої держави", - заявив Порошенко.


Глава держави підкреслив, що українським кораблям і катерам доводиться фактично заново відроджуватися в умовах війни, незважаючи на що вони злагоджено захищають порти, узбережжя і морські комунікації України.


"Незламний і непереможний бойовий дух, мужність і професіоналізм морських піхотинців і флотського спецназу, проявлені під час оборони Донбасу, є прикладом виняткової військової доблесті і честі", - зазначив він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Петро Порошенко особисто прийняв військову допомогу з Америки, яка після буде перенаправлена для захисту військовослужбовців ЗСУ на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?