У Багдаді стався масштабний теракт: відео з місця подій
Категорія
Світ
Дата публікації

У Багдаді стався масштабний теракт: відео з місця подій

У Багдаді стався масштабний теракт: відео з місця подій
Джерело:  Reuters

У столиці Іраку, Багдаді, сталося два вибухи, в результаті яких загинуло як мінімум 82 людини, ще 200 були поранені.


Про це заявили в правоохоронних органах і медичних установах, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані агентства Reuters.


Інцидент трапився близько опівночі в ніч з 2 на 3 липня. Метою терористів на цей раз став жвавий район з магазинами і кафе, де іракці святкували Рамадан.


Перший вибух стався в районі Каррада. Через вибух вантажівки-рефрижератора загинуло 80 осіб. Відповідальність на себе взяли бойовики угруповання "Ісламська держава", які повідомили, що вибух здійснив смертник. Після вибуху на вулиці Каррада утворилася велика пожежа, принаймні чотири будівлі серйозно пошкоджені або частково зруйновані.


Крім того, ще одна бомба вибухнула на узбіччі дороги на ринку в Аль-Шааб, популярному шиїтському районі на півночі столиці, в результаті чого щонайменше двоє людей загинули.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в результаті захоплення заручників терористами ІДІЛ в Бангладеші загинуло 28 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?