Савченко зробила нову гучну заяву по Донбасу: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко зробила нову гучну заяву по Донбасу: опубліковано відео

Савченко зробила нову гучну заяву по Донбасу: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український  нардеп від фракції "Батьківщина" Надія Савченко  зазначила, що зміни до Конституції України щодо окупованих територій Донбасу потрібно провести найближчим часом.


Про це вона заявила в прямому ефірі ток-шоу "Люди. Hard Talk. LIVE", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112.ua.


Савченко також зазначила, що на даний момент це неможливо. "Ні, неможливо зараз і не треба це відтягувати на кілька років. Це треба робити найближчим часом, але не сьогодні і не завтра. Я дуже сподіваюся, що це можливо буде через півроку. І так щоб ефективно, остаточно і надовго", - підкреслила вона.



Крім іншого, нардеп висловила згоду обійняти посаду глави Міністерства оборони України та розповіла, що зробила б, маючи такі повноваження.


"Чи погодилася б. Я б легалізувала законом те, що і так відбувається. У нас капітан - це рівень командування бригадою, навіть не полковник. Капітан може впоратися із завданням, були приклади, коли було захоплення Краматорського аеродрому сепаратистами, одну групу вів полковник, інший майор і третю капітан. Тільки капітан довів свою групу, - підкреслила Надія Савченко. - Так ось капітан - це рівень підполковника, командира бригади, підрозділу, батальйону. Полковник, командир бригади - це рівень Генштабу. Решта в Генштабі - це просто батальйони полковників, це генерали, яких у нас дуже роздутий штат. це все просто гальмує все, що там робиться. Я б легалізувала ту армію, яка реально ефективна і відкинула все те, що отримує гроші, розвиває корупцію і шкодить тому, хто на передовій".


Як повідомляв ONLINE.UA,  Надія Савченко заявила про готовність вести прямі переговори з бойовиками Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?