Нобелівський лауреат обурила мережу словами про "карателів" з України: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Нобелівський лауреат обурила мережу словами про "карателів" з України: з'явилося відео

Нобелівський лауреат обурила мережу словами про "карателів" з України: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Білоруська письменниця і  лауреат Нобелівської премії з літератури Світлана Алексієвич, яка раніше заявляла про намір президента РФ Володимира Путіна відродити комунізм, звинуватила в причетності до Голокосту українців і поляків.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter українського політтехнолога Тараса Березовця.


"Я вам більше скажу. Наприклад, карателі, які працювали на території Білорусії, вони були всі з України. І більше того, не тільки в Литві, там, Латвії знищили, самі знищили євреїв ще до того, як встигли прийти німці. Але це було і в Україні. і ви знаєте, що робила Польща з євреями", - заявила Алексієвич.


"Є різні часи, і сьогодні люди, що живуть в Латвії, чи несуть вони відповідальність за те, що робили їхні батьки? У вищому сенсі - несуть! У вищому сенсі несуть! Але я знаю, один з моїх знайомих журналістів в Польщі написав, що поляки робили з євреями. поляки гірше всіх ставилися до євреїв. І в цьому ксьондзи прямо проповіді виголошували: "Убий єврея!", - також додала письменниця.


Відео: канал/Народна Перамога


Користувач Кот Вчений прокоментував такі слова лауреата: "Нобелівська премія боляче б'є в голову лауреата!"


Вільний час: "Хоче здатися розумнішою, ніж є насправді. Мідні труби вона не пройшла".


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Бабиному Яру група молодих людей в день пам'яті жертв Голокосту спалила прапор Ізраїлю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?