Війна - не головне: Аваков розкрив нові плани Путіна в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Війна - не головне: Аваков розкрив нові плани Путіна в Україні

Війна - не головне: Аваков розкрив нові плани Путіна в Україні
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін  прагне викликати в українців зневіру та розчарування, і таким чином дестабілізувати ситуацію в Україні зсередини.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook  глави Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова.


Міністр вважає, що російський президент давно усвідомив, що нагнітати інтенсивність бойових дій в Україні, надто дорого, небезпечно і неефективно, а до того ж може призвести до дестабілізації ситуації в самій Росії.


"Путін переключився на зміну в свою користь внутрішньополітичного українського ландшафту, де військовому чиннику відведена роль вторинного допоміжного важеля. Це внутрішня дестабілізація, через посіяне насіння розчарування та зневіри у громадян України. Невіра в те, що ситуація зміниться на краще, невіра в здатність суспільства реформуватися і оновитися, невіра політикам і партіям. невіра в ефективність загальнолюдських і європейських цінностей... невіра вождям, невіра військовому штабу, невіра мерам, листоношам, водопровідникам... невіра не має кордонів - вона руйнує і сіє хаос, вона робить нас всіх слабкими. Вона робить те, що не може зробити армія Путіна", - підкреслив Аваков.


Він додав, що на сьогоднішній день ворогові просто паразитувати на реальних хворих місцях українців: "Важко з економікою? Тяжкі енерго-тарифи для населення? Несправедливий суд? Бездарні управлінці? - Все годиться в топку ненависті, щоб знести нинішній порядок в Україні, що чинить опір путінської агресії. «Даєш загальні дострокові вибори, автономію різних регіонів України, газ та електрику за низькими тарифами, а середню зарплату і пенсію по 1000$!» - лунає з усіх кінців від політичних аферистів і популістів всіх мастей. «Тільки ми вас приведемо до щастя!»- стогнуть новоявлені трибуни-кликуни, ще вчора колишні посередніми шахраями..."


"І голоси справжніх героїв не чути... Герої воюють або страждають від ран. А ті, хто трудиться на межі сил для країни - мовчать. Вони теж втомилися і у них не вистачає сил тримати удар на два фронти. І ті хто вірять і знають, і мають сили боротися - не так популярні.. Адже соціально активні юродиві - завжди цікавіші - і в поточний період безвір'я вони так ефектно вміють підбирати слава. Та й влада ж реально некрасива і недосконала.. і плювати на об'єктивність, - «мені погано прямо зараз!..» - і на те, що влада є всього лише прямим відображенням нас самих: «Я нікому не вірю і нічого не хочу!». Так - саме цього і хоче агресор, цього хоче Путін!", - продовжив глава МВС.


"Важливо, що б в нашому ліберальному суспільстві, що народжується, ми не дозволяли маніпулювати собою ні Путіну, ні популістам-крикунам. Чи не дозволяли маніпулювати собою, думаючи - від студента до Президента - що несе для України той чи інший крок, до якого тягнуть нас розпалені емоції. Адже ми дуже розумна країна, коли спокійні і не роздратовані. І ми вміємо любити, вірити і бачити!", - резюмував Арсен Аваков.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Арсен Аваков розлютив росіян спільною фотографією з морськими піхотинцями США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?