Купив за пляшку, продав за мільйони: в мережі названі кілька речей, які гублять Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Купив за пляшку, продав за мільйони: в мережі названі кілька речей, які гублять Україну

Купив за пляшку, продав за мільйони: в мережі названі кілька речей, які гублять Україну
Джерело:  online.ua

Український  фотограф і засновник школи фотографії Віктор Марущенко  пояснив, як примітивна зашореність і схильність до аморальних вчинків губить Україну.


Про це він розповів в відеоблозі на ONLINE.UA.


"Ми знаємо, наскільки складна сьогодні ситуація в країні, наскільки ми загрузли в різного виду нехороших справах, починаючи від корупції, брехні, війни, неправильних акцентах і іншому, і іншому. Тому ми потім ще з батьками деякий час обговорювали цей момент. Безумовно, в такій розгубленості знаходяться ті, у кого є маленькі діти. І кажуть про те, що непогано було б, щоб вони їхали вчитися... тобто, виявляється недовіра до майбутнього своїх дітей у себе на батьківщині. Дійсно, якщо розібратися, ми до багатьом речам звикли - ми звикли вже до війни, ми звикли вже до того, що майже щоранку повідомляють про загиблих і не повідомляють навіть їхніх імен...", - висловився фотограф.


Також Марущенко згадав одну історію з життя і розповів, як відомий політик 15 років тримав будинок авіаконструктора Сікорського і нічого не зробив для його відновлення і реконструкції.


"Я живу поруч, проходжу щодня майже повз цієї будівлі, і я завжди дивувався, чому ті ж самі американці не зроблять тут музей. Для них це дрібниця, напевно, реставрувати цей будинок, зробити музей, і щоб приїжджали туди люди... напроти - готель Radisson, де можна зупинятися. Але, тим не менш, він стояв, а потім з'ясувалося, що 15 років він знаходився в управлінні цього нашого політика, і тільки зараз судом його відібрали. Тобто, 15 років абсолютної бездіяльності, і я не знаю, як щодо патріотизму, я не знаю навіть, як щодо бізнес-складової, тому що музей міг би принести світову славу власнику його. Можливо, і гроші приніс би", - зазначив він.


"Але все-таки у нас ось ця примітивна зашореність... Купив за пляшку, продав за 50 мільйонів, або купив за пляшку - побудував офісний центр або торговий центр... Вона, напевно, губить і місто наше, і все інше. Я вже не кажу про те, що відбувається на сході України, там, де гинуть люди. А в той же час народ, включаючи і чиновників, продовжує відпочивати, веселитися і проводити різні фестивалі та інше, та інше", - резюмував Віктор Марущенко.



Повний текст блогу  читайте на ONLINE.UA: "Україна звикла до поганого: кілька речей, які позбавляють нас майбутнього".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?