Порошенко зробив гучну заяву про руйнування "Новоросії": опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко зробив гучну заяву про руйнування "Новоросії": опубліковано відео

Порошенко зробив гучну заяву про руйнування "Новоросії": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Одеська область стала південним форпостом оборони України після початку окупації Криму та агресії з боку Росії, при цьому одесити зруйнували російську концепцію про створення "Новоросії", заявив  президент України Петро Порошенко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


«Після початку анексії Криму, агресії проти України з боку РФ, саме Одещина стала південним форпостом оборони держави», - заявив Порошенко в ході урочистостей з нагоди святкування Дня Військово-морських сил Збройних сил України в Одесі 3 липня.


«Саме одесити зруйнували російську концепцію побудови «Новоросії», не піддалися на сгенеровану Москвою сепаратистську пропаганду, продемонстрували і виявили зрілу громадянську позицію, чітко зайняли позицію на підтримку суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави», - додав Порошенко.



Як повідомляв ONLINE.UA,  30 червня в Одесі учасники акції проти мера Геннадія Труханова та проекту з розділення території міста на зони побилися з поліцією, намагаючись проникнути на сесію міськради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?