Катували і змусили написати розписку про Бога: стало відомо про нові звірства бойовиків ЛНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Катували і змусили написати розписку про Бога: стало відомо про нові звірства бойовиків ЛНР

Катували і змусили написати розписку про Бога: стало відомо про нові звірства бойовиків ЛНР
Джерело:  online.ua

Луганчанин Віталій, який залишався в Луганську до серпня 2014 року, в інтерв'ю ONLINE.UA розповів про те, як бойовики  так званої ЛНР  катували українських активістів.


За словами 45-річного Віталія, багато його знайомих побували "на підвалі" у бойовиків Бетмена і Маніяка.


«Хто з українських активістів сидів? Взяли одного знайомого, той був у релігійних рухах. Він і друзі реально допомагали українській розвідці: в декількох місцях в місті, в різних районах, були люди, які аналізували інформацію. Фіксували, що сепари творили в Луганську, щоб було зрозуміло, хто кого, насправді, обстрілював», - розповів Віталій.


«Так ось, цей релігійний активіст збирав подібну інфу, а здав його свій же, "колега по храму"- туди зайшли "ополченці", їм показали: "Ось це майданутий!" Жорстко його катували: і підвішували, і нігті здирали, електрошоком х * ярілі - півтора місяця. Це не у Бетмена, а в комендатурі. Зрештою, змусили написати розписку, що "немає Бога, крім Ісуса Христа!" І відпустили, він поїхав, зараз в Івано-Франківську живе», - згадує очевидець подій.


«І ось такі історії я постійно дізнаюся. Наслухаєшся так, що мозок горить! А їх не меншає», - резюмує Віталій.


Читайте  повний текст інтерв'ю на ONLINE.UA: У Луганську не заперечують, що це Україна, а ватажок ЛНР Плотницкий - злодій і сволота

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?