На Донбасі убитий російський командир бойовиків ДНР: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі убитий російський командир бойовиків ДНР: опубліковано фото

На Донбасі убитий російський командир бойовиків ДНР: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

На Донбасі було вбито російського командира 7 бригади бойовиків так званої ДНР, полковника ЗС РФ Олександра Бушуєва з позивним «Зоря».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Вконтакте Анжеліки Шутенко-Безлер - дружини відомого бойовика «Біса» з Горлівки Ігоря Безлера.


«29 червня замах на командира ополчення ДНР «Мачете» і його дружину. Сьогодні замах на командира 7 бригади позивний "Зоря". Комбриг загинув. Як щось не дуже рівно все у "сімки", - написала Анжеліка Шутенко-Безлер.


«P.S. Зняття блок-постів, відповідно ослаблення пропускного режиму, повернення на керівні посади співробітників міліції, що раніше "втекли" на підконтрольну Україні територію, мери з колишніх евромайданівців ... Закон про націоналізацію і трансплантологію, кажете. Окорочкові дибіли!!! Результат очевидний», - додала вона.


У той же час користувач «Х ... .вий Київ» в Twitter повідомляє, що вбитий Олександр Бушуєв був командиром 7-ї бригади бойовиків так званої ДНР, полковником ЗС РФ з позивним «Зоря».




При цьому в соцмережах активно обговорюють вбивство.


Повідомляється, що інцидент стався в окупованій Макіївці.



Фото: "Новини Донбасу"



Фото: "Новини Донбасу"


Згідно з інформацією з соцмереж, вибух стався на залізничному переїзді при виїзді з Харцизька в сторону Ханженкове.


"На початку шостого їхали Мітсубіші і Нива. Мітс проскочив, а Ниву накрило. 2 -200, водила 300. Товариш їхав ч-з 5 хвилин", -написав в Twitter користувач Володимир.


Пізніше прихильник бойовиків Євген Логінов на своїй сторінці в Facebook написав, що підривом фугасу був убитий «комбриг» з позивним «Зоря».


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Донецькій області затримали 61-річного чоловіка, який вивів проросійських бойовиків на позиції бійців Збройних сил України і тим самим став винуватцем загибелі десяти військових.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?