З'явилася докладна розповідь про російського військового, який загинув на Донбасі: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

З'явилася докладна розповідь про російського військового, який загинув на Донбасі: опубліковано відео

З'явилася докладна розповідь про російського військового, який загинув на Донбасі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі оприлюднено докладну розповідь з цікавими деталями про вбитого 3 липня російського командира бригади бойовиків так званої ДНР Олександрі Бушуєва.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook відомого волонтера, одного із засновників руху "Народний тил" Романа Синіцина.


«Знайомтеся - це Бушуєв Олександр (позивний Зоря). Комбриг 7-ї бригади (1 "армійського корпусу") дири. Полковник ЗС РФ», - написав Синіцин.


«До прибуття на тимчасово окуповані території України полковник А.Бушуєв проходив службу на командних посадах в Повітряно-десантних військах ЗС РФ: командир батальйону і начальник штабу - перший заступник командира 83 окремої десантно-штурмової бригади (в/ч 71289, м. Уссурійськ, Приморський край, Росія)», - ділиться інформацією Синіцин.


За його словами, кілька днів тому «бригада» Бушуєва зазнала серйозних втрат в живій силі і техніці на Дебальцевському напрямку.


«Бушуєв відомий тим, що у себе в бригаді організував хор в протигазах, в дирі навіть була хвиля обурення з цього приводу», - пише Синіцин.


«У квітні у нього стався серйозний "нервовий зрив", який вилився в п'яні пострелушкі, поранених і отпі .... підлеглих і серйозні розборки в середовищі бойовиків і їх російських кураторів», - продовжує волонтер.


«Сьогодні Олександр "Зоря" задвухсотився. Якимось дивним чином. Кажуть, то чи серце підвело комбрига, чи то на фугасі під Харцизькому підірвався», - інформує Синіцин.


Волонтер також опублікував посилання на профайл Бушуєва на сайті «Миротворець»:

https://psb4ukr.org/criminal/bushuev-aleksandr-nikolaevich/


У той же час в YouTube на каналі «Dima Simonov» опубліковано цікаве відео.



«Полковник ЗС РФ Олександр Бушуєв славиться любов'ю до співу і розробив свою методику навчання. Спів в протигазах не тільки тренує голосові зв'язки солдат, а й виховує бойові навички, і піднімає патріотичний дух», - сказано в анотації до відеоролика.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на Донбасі 3 липня був убитий російський командир 7 бригади бойовиків так званої ДНР, полковник ЗС РФ Олександр Бушуєв з позивним "Зоря"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?