Україна різко відреагувала на недопуск гурту Ot Vinta до Польщі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Україна різко відреагувала на недопуск гурту Ot Vinta до Польщі

Україна різко відреагувала на недопуск гурту Ot Vinta до Польщі
Джерело:  online.ua

Посольство України в Польщі виступило з різкою заявою з приводу недопуску групи Ot Vinta  на територію Польщі, заявивши, що українська група стала «заручником емоційної істерії».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook посольства України в Польщі.


«Ми поважаємо суверенне рішення польської сторони, яка бачила для цього, ймовірно, достатні підстави. Але відверто шкода, що українська група стала заручником емоційної істерії і нічим не обгрунтованих фобій певних середовищ в дружній нам Польщі», - сказано в заяві українського посольства.


«Сподіваємося, що в майбутньому цього не повториться. Хочемо підкреслити: мистецтво, яким би різноманітним воно не було, має об'єднувати, а не роз'єднувати. Ми повинні толерантно ставитися один до одного, взаємно вивчати і поважати наші культуру, історію і традиції, і не шукати ніяких підтекстів, не здійснювати провокацій, які можуть бути використані недружніми силами проти українців і поляків», - сказано в повідомленні.


«Україна розвиває хороші відносини з Польщею на всіх рівнях, що мають стратегічні перспективи не тільки в двосторонньому, але й європейському та євроатлантичному вимірах. І такими вони залишаться на благо наших дружніх народів. Ми повинні бути разом, щоб залишатися по-справжньому сильними і незалежними в об'єднаній Європі», - резюмують в посольстві України в Польщі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  українську групу Ot Vinta не пропустили в Польщу через нібито "загрозу державному ладу і громадській безпеці" сусідньої країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?