Стало відомо реальне ставлення жителів Луганська до ватажка ЛНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо реальне ставлення жителів Луганська до ватажка ЛНР

Стало відомо реальне ставлення жителів Луганська до ватажка ЛНР
Джерело:  online.ua

Луганчанин Віталій, який залишався в Луганську до серпня 2014 року, розповів про реальне ставлення жителів міста до бойовиків так званої ЛНР і їх ватажка Ігорю Плотницького.


Про це Віталій розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


«Спілкувався там з луганчанами, які їздять туди-сюди, якісь справи ведуть. Ось з одним баригою поговорив. Каже: "Приїхав скошлати грошей в Україну!" Відразу ж почав: "Та що я, не знаю, що в Україні діється ?!" - "А якого хрена приїхав сюди, якщо у вас там все добре?" - "У мене тут дача!" - "І що ж ти знаєш?", - згадує Віталій.


«Пішла звичайна розповідь: Україна - це добре, тільки ось Порошенко - гад, а коли Порошенко знімуть, відразу стане все відмінно. А так, каже, ніхто не заперечує, що Луганськ - це Україна, а Плотницкий - під *р рідкісний», - розповів співрозмовник ONLINE.UA.


Читайте  повний текст інтерв'ю на ONLINE.UA: У Луганську не заперечують, що це Україна, а ватажок ЛНР Плотницкий - злодій і сволота

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?