Мережу обурив варварський напад депутата на жінку в Дніпрі: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Мережу обурив варварський напад депутата на жінку в Дніпрі: опубліковано відео

Мережу обурив варварський напад депутата на жінку в Дніпрі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Дніпрі депутат від «Опозиційного блоку» Олександр Заманський та його дружина варварськи обійшлися з жінкою, яка зробила їм зауваження.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на каналі Aleksander Palyan в YouTube.


"Літня жінка зробила зауваження парі щодо поставлених поперек дороги автомобілів, через які вона не могла пройти з тачкою з продуктами до свого під'їзду. В результаті її штовхнули, а продукти, що розсипалися, знущально знищували", - сказано в анотації до відео.


"Я думаю, вся Україна власникам дніпровської "Тойоти" АЕ7444ВН має передавати полум'яні привіти і розповідати, хто вони такі, після того, як вони збили жінку у дворі, а потім розбили всі її продукти у відповідь на зроблене зауваження», - написав у своєму Facebook народний депутат Володимир Ар'єв.


«Мало того, поліція намагалася зам'яти справу, і тільки розголос допоміг відкрити кримінальне провадження. Але таке свинство повинно ставати широко відомим", - додав депутат.


"Особа чоловічої статі на відео виявилася депутатом Соборної (екс-Жовтневої) райради Дніпра від Оппоблока Олександром Заманським. Власниця "Тойоти"- його дружина", - також поділився інформацією Ар'єв.


"Спочатку два клоуни з Шевченківського району зіграли в пейнтбол в "Ростові-на-Дону" і примудрилися потрапити в базу "Миротворця". Тепер ще один виродок з Соборного побив і принизив жінку похилого віку», - прокоментував в Facebook мер Дніпра Борис Філатов.


«Унікальна якість людського матеріалу. Таке відчуття, що Вілкул їх просто вирощував в діжці як фікуси. І, на жаль, за таких у нас проголосувала майже половина виборців , - додав Філатов.


«Просто вони там всі зійшлися по інтересам. Грабувати і принижувати. Ось їхні інтереси. Потім перед один одним хвалитися награбованим. А так ні розуму, ні інтелекту. Пристосуванці і зрадники. Кати свого народу», - коментує користувач Facebook Людмила Селютіна.




«Потрібно довести справу до суду і судити судом присяжних, щоб іншим тваринам з цього "заповідника" був урок», - вважає користувач Ігор Петрук.




Обережно! Відео містить ненормативну лексику!



Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі розгорається скандал навколо  двох депутатів Бабушкінської районної ради Дніпра від "Опозиційного блоку", Антона Русанова і Сергія Хруща, які вирішили "пожартувати" і виклали свої селфі в російській камуфляжній формі, поставивши геотег "Ростов-на-Дону".




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?