Скандал в Дніпрі: депутат, що збив жінку, дав цинічні пояснення
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал в Дніпрі: депутат, що збив жінку, дав цинічні пояснення

Скандал в Дніпрі: депутат, що збив жінку, дав цинічні пояснення
Джерело:  Вести.ru

Депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Заманський, який став учасником скандалу з літньою жінкою, що зробила йому зауваження

, заявив, що він ні в чому не винен, а сварку затіяла постраждала.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Вісті

.


"Наша машина стояла у дворі, нікому не заважала. До машини підійшла п'яна жінка, ударила сумкою по склу та знесла дзеркало заднього виду. Потім з двох ударів вм'яла двері. Матом кричала, що всі виродки тут, роз'їздилися на дорогих машинах. Вона вдарила сумкою по склу машини, розбила дзеркало заднього виду. з двох ударів вм'яла двері, залишилися вм'ятини. Потім сказала, що нас звідси не випустить і сіла на асфальт. Образа була божевільна. Ремонт машини обійдеться мені в 5-7 тисяч гривень. А зробити їй ми нічого не можемо. Зрозуміло, що грошей з неї не отримаєш. Не буду ж я з нею битися! На відео видно, що я нічого не робив. Я тільки стояв і розводив руками. Дівчина, яка була зі мною, від образи вилила її кефір", - прокоментував інцидент депутат.


На питання про те, чи готовий він компенсувати жінці збиток і сплатити зіпсовані продукти, Заманський відповів:


"Ми вважаємо себе на сто відсотків правими. Вона перша почала і є безліч свідків".


У прес-службі дніпровської міської організації "Опозиційного блоку" повідомили про виключення з партії Олександра Заманського за хуліганство.


"Опозиційний блок" засудив дії Заманського і виключив його з партії. У "ОБ" десятки тисяч партійців, такому як Заманський не місце в наших рядах", - заявила глава міськорганізації Людмила Селіванова, додавши, що правову оцінку діям Заманського в результаті яких постраждала жінка, повинні дати правоохоронні органи і контрольно-ревізійна комісія партії.


Раніше ONLINE.UA повідомляв, що

в мережі розгорається скандал навколо двох депутатів Бабушкінської районної ради Дніпра від "Опозиційного блоку", Антона Русанова і Сергія Хруща, які вирішили "пожартувати" і виклали свої селфі в російській камуфляжній формі, поставивши геотег "Ростов-на Дону"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?