Серед бойовиків ДНР засікли найманців з Італії: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Серед бойовиків ДНР засікли найманців з Італії: з'явилися фото

Серед бойовиків ДНР засікли найманців з Італії: з'явилися фото
Джерело:  InformNapalm

На окупованому Донбасі разом з проросійськими бойовиками діють найманці з Італії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на InformNapalm.


"Російська пропаганда прижилася в Італії як ні в жодній іншій європейській країні, роблячи з терористів Донбасу майже героїв, - йдеться в статті. - Подібного роду найманство в Італії є кримінально караним злочином, але італійську прокуратуру мало хвилюють ці бойовики".


Одним з бойовиків є Андреа Палмер з Лукки, лідер групи «Бульдог» -Lucca-Ультрас, має судимості за злочинну змову і насильство, а також термін за побиття прихильника лівого руху. Вважає себе фашистом. З кінця 2014 року числиться в рядах ДНР і зазначає у множинних інтерв'ю, що відчуває себе як вдома в оточенні «справжніх фашистів».

Массіміліано Каваллері з позивним «Спартак», народився в Брешії в 1984 році, має неофашистські політичні погляди, воює в Луганську, фіксувався і в Донецьку. В інтерв'ю зазначає, що брав участь в боях за Донецький аеропорт.



Габріель Кагураті з позивним "Архангел", уродженець Варезе, має політичні зв'язки з Північною лігою (Lega Nord) Сальвини. Його мати Сільвана Марін - секретар Північної ліги в Кайрат. Один з перших італійців, які разом з Массіміліано Каваллері брали участь в боях на Донбасі вже в 2014 році.



Каталдо Антоніо, родом з Кьюзано-ді-Сан-Доменіко провінції Авелліно. Воював на Донбасі як найманець. Після того, як закінчився термін його контракту, він був вивезений через Росію і Гельсінкі. Звідти, можливо, був відправлений до Сирії на нову роботу. Снайпер за професією, в одному з інтерв'ю зазначає: «Я починав з навчання в липні 2009 року в Росії і Казахстані, а потім працював в області безпеки і розвідки в різних частинах світу: Панама, Дубай, Бейрут, Туніс і багатьох інших країнах».



Вітторіо Нікола Рангелоні, уродженець Лекко, зі зв'язками з «Лігою Норд», представляється як журналіст так званої ЛНР, близький друг Каваллері. Неодноразово фотографувався зі зброєю, включаючи фотографії з бойовим ножем, подарованим йому безпосередньо ватажком так званої ДНР Олександром Захарченко.



Еді Бозамбо Онгаро народився в 1976 році в Джуссаго в провінції Венеція, позивний «Bozambo», політична орієнтація: італійська ліворадикальна партія комуністичної спрямованості.




Альберто Фазолло народився в 1979 році в Римі, член організації "Донбасс.Международний форум", що базується в Італії, яка, згідно з українським розслідуванням, є однією з точок набору бойовиків на Донбас. Його ім'я, поряд з іншими, спливло після того, як український хакерський альянс зламав електронну пошту на сервері ЛНР. З листування стає зрозуміло, яким чином вербують міжнародних найманців, відправляючи їм по електронній пошті документи для прибуття в окуповані райони.



Алессандро Бертоліні, імовірно, також родом з Венето, і пов'язаний з місцевими фашистами.



"Ми надали список лише деяких італійців, які вбивають за гроші. Інші, трохи розумніші, тримаються подалі від соціальних мереж і телеоб'єктивів. За деякими даними можна стверджувати, що близько 40 італійців-вбивць воюють на території Донбасу. Прихильність Італії режиму Путіна в силу меркантильних економічних інтересів дозволяє всім цим персонажам не боятися переслідування з боку прокуратури Італії", - також значиться в статті.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  волонтери InformNapalm склали інфографіку таємничої смертності російських генералів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?