Відстрілювався від гранат, термінатор: у соцмережах сміються із замаху на Ківу
Категорія
Події
Дата публікації

Відстрілювався від гранат, термінатор: у соцмережах сміються із замаху на Ківу

Відстрілювався від гранат, термінатор: у соцмережах сміються із замаху на Ківу
Джерело:  online.ua

У соцмережах потішені подробицями замаху на одіозного екс-керівника департаменту протидії наркозлочинності Іллю Ківу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
Так блогер Антон Ходза на своїй сторінці в Facebok написав: "Чули, злочинний елемент в Херсоні намагався нашого дорогого товариша Ківу зрешетити з автомата? Але відскакували кулі від чавунної голови патріота. Тоді фашисти кинули гранату. Але і вона не взяла Залізного Іллю. Тоді з "мухи" шмальнули нелюди. Ківа зубами фугас зловив і виплюнув, сміючись ворогам в їх погані фізіономії".
Навіть ядерна боєголовка не змогла здолати Ківу, жартує Ходза.
"Тоді "Град" прикотили і залп дали. Але відскакували ракети від залізних грудей, в яких б'ється серце полум'яного патріота. Завили вороги, закричала сволота. Вирішили ядерною боєголовкою борця з грішниками прибити. Але прийшов двірник і всіх розігнав. Так в черговий раз Ілля Ківа героїчно переміг заздрісників і їх поплічників", - зазначив блогер.
У свою чергу інший користувач мережі Олексій Павлюк припустив, що Ківа відбив гранату, вистріливши з пістолета.
"Думаю, було так: в тачку Ківи почали стріляти - він вихопив пістолет і влучним пострілом відбив гранату, яку кинули йому в машину. Вона відлетіла і вибухнула десь в безповітряному просторі - саме тому ніхто не постраждав", - написав він у Facebook.





Раніше стало відомо, що на Ківу вчинили замах в Херсоні біля готелю "Загублений світ". Перші кулі потрапили в кришку багажника і заднє скло автомобіля. У цей момент Ілля Ківа вискочив з машини, здійснюючи постріли у відповідь зі свого іменного пістолета і одночасно намагаючись сховатися в сусідній вуличці. Коли Ківа зник за бетонним парканом, стався вибух гранати. Вибухотехніки припускають, що це була граната РГД-5, але осколки потрапили в бампер автомобіля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?