Гройсман розповів, у чому Україна стане першою в Європі: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Гройсман розповів, у чому Україна стане першою в Європі: з'явилося відео

Гройсман розповів, у чому Україна стане першою в Європі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Україна може стати першою країною Європи за енергоефективністю.


Про це заявив  глава українського уряду Володимир Гройсман, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прем'єра.


Гройсман вважає, що такою Україну можуть зробити ефективні системи споживання енергії, соціального захисту і видобутку газу.


"Ми починаємо зараз реформувати програму видобутку українського газу. Ми будемо найбільш енергоефективною країною серед країн Європи, але на це потрібен час і дуже правильні кроки. Крім того потрібно завжди пам'ятати, і ми це пам'ятаємо, що потрібно захистити тих людей, яким сьогодні важко платити за житлово-комунальні послуги, яким важко оплатити ринкову ціну газу і це є безповоротно, і я це підкреслюю, тому що дуже багато ходить чуток, нібито субсидії хтось комусь почне повертати і це неправда. Ви отримуєте допомогу від держави там, де ви самостійно не можете оплатити. Тому ефективна система соціального захисту безповоротна, ефективна система видобутку газу, ефективна система споживання енергії зробить Україну сильною і це ми повинні зробити", - зазначив глава уряду.


Також Гройсман розповів про початок реформування української митниці, яке проводиться спільно з американськими партнерами, а також про те, що і в цій сфері необхідно спочатку змінити систему. А після, - викорінити корупцію.


"Тобто, в першу чергу, це змінити систему. Друга позиція - це знищити як явище взагалі корупцію в тих сферах, які оточують наше з вами життя", - підкреслив він.



Як повідомляв ONLINE.UA,  Володимир Гройсман заявив про те, що споживачі газу не платитимуть більше 15-20% свого прибутку за спожитий енергоносій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?