Гучна ДТП з чиновником "Укрзалізниці": у відомстві оголосили про рішення
Категорія
Україна
Дата публікації

Гучна ДТП з чиновником "Укрзалізниці": у відомстві оголосили про рішення

Гучна ДТП з чиновником "Укрзалізниці": у відомстві оголосили про рішення
Джерело:  Укрзалізниця

Директор з вантажних перевезень і логістики "Укрзалізниці" Іван Федорко, який став причиною дорожньо-транспортної пригоди 3 липня

, відсторонений від виконання посадових обов'язків


Рішення про це 4 червня прийняв голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці".


"Вся наявна інформація вказує на те, що поведінка Івана Федорка була неприпустима, і в цьому випадку "Укрзалізницею" будуть вжиті всі відповідні дисциплінарні заходи, - йдеться в повідомленні відомства. - Подальші рішення про продовження трудових відносин з Іваном Федорком будуть прийняті за результатами розслідування".


Нагадаємо, ДТП сталася на автодорозі "Боярка-Забір'я". Іван Федорко, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, виїхав на зустрічну смугу і в'їхав в автомобіль фотокореспондента Макса Левіна та його сім'ї.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

працівники Гнівановского заводу спецзалізобетону висловили обурення діями керівництва ПАТ "Укрзалізниця"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?