Скандальний російський журналіст став батьком-рекордсменом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандальний російський журналіст став батьком-рекордсменом

Скандальний російський журналіст став батьком-рекордсменом
Джерело:  online.ua

У відомого російського шоумена, телеведучого і журналіста грузинського походження Отара Кушанашвілі народилася восьма дитина.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Starhit.
Громадянська дружина телеведучого Ольга Курочкіна подарувала йому сина.
Малюк з'явився на світ кілька днів тому в одній з клінік Тбілісі. Хлопчик народився здоровим, з вагою 3700 грам.
Щасливий батько розповів, як вони вибирали ім'я для малюка.
"Богатирьок з очевидно моєю мордочкою. Назвали Ромою - на честь мого загиблого брата. А домовленість була така: якщо панночка, неодмінно нарекли б Жанною", - поділився Отар.
Відзначимо, це третя спільна дитина Отара і Ольги. У пари вже є син Данило і дочка Аріна. Крім того журналіст виховує доньку Дарину і синів Георгія і Ніколоса від першого шлюбу, а також дочку Еліну і сина Федора - від другого.
Нагадаємо, російському журналісту та телеведучому Отару Кушанашвілі, який повинен був приїхати в Україну працювати, заборонили в'їзд на територію країни. СБУ не називає конкретні причини заборони, але повідомляє, що дорога в Україну йому закрита на три роки.
Журналісти сходяться на думці, що причиною заборони в'їзду стали різкі висловлювання Кушанашвілі у бік української влади і України загалом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?