В Україні вказали на шизофренічну поведінку Росії: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні вказали на шизофренічну поведінку Росії: опубліковано відео

В Україні вказали на шизофренічну поведінку Росії: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Директор Центру близькосхідних досліджень Ігорь Семиволос

вважає, що різка зміна політики Росії щодо Туреччини створює відчуття шизофренії.


Про це він розповів у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.


Блогер звернув увагу на те, як в Туреччині і Росії сприйняли новину про примирення.


"Якщо говорити про турецький бізнес і про турецький політичний клас, то він з полегшенням сприйняв цю новину, адже ідея про конфронтацію з Росією, або навіть про війну з Росією, в Туреччині була абсолютно непопулярна", - сказав Семиволос.


За його словами, в Росії різко змінилася думка громадськості після заяв Путіна про те, що Туреччина більше не є їхнім ворогом.


"У Росії, де, власне, важлива думка тільки однієї людини, ми побачили, як на 180 градусів змінюється громадська думка. Досить, коли перша особа заявляє про те, що Туреччина не є ворогом. І ми бачимо, як абсолютно змінюється дискусія, абсолютно змінюється наратив, абсолютно змінюється обговорення. І це таке відчуття шизофренії, яке постійно супроводжує весь цей процес, якщо спостерігати за російськими реаліями", - зазначив блогер.



Більше читайте у

відеоблозі Ігоря Семиволоса на ONLINE.UA: Путин и Эрдоган сошлись насчет Украины, но Киев уже отвел угрозу

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?