Футбольний вікенд: "Динамо" перемогло чемпіона, а "Шахтар" програв середнякові
Категорія
Спорт
Дата публікації

Футбольний вікенд: "Динамо" перемогло чемпіона, а "Шахтар" програв середнякові

Футбольний вікенд: "Динамо" перемогло чемпіона, а "Шахтар" програв середнякові
Джерело:  online.ua

У вікенд київське "Динамо" і донецький "Шахтар" провели чергові контрольні матчі на зборах Австрії та Нідерландах відповідно.
Як повідомляє ONLINE.UA, кияни обіграли чемпіона Болгарії "Лудогорця" з рахунком 2:1, а "гірники" поступилися середняку чемпіонату Нідерландів "Вітесс" з рахунком 0:2.
Дивіться: Динамо — Лудогорец — 2-1: видео матча
Динамівці і болгари обмінялися голами на початку зустрічі. На другій хвилині Буяльський здорово зорієнтувався у штрафному "зелених" і закинув м'яч за комір Стоянова, а через хвилину реактивна контратака "Лудогорця" увінчалася голом у виконанні Джонатана Кафу.
Переможний гол кияни забили на 72-й хвилині. Корзун з лівого флангу прострілив у штрафну. Гладкий по м'ячу не влучив, але за ним був Артем Бесєдін, який і забив переможний гол.
Загалом гра була дуже жорсткою. Кияни володіли територіальною перевагою, а болгари намагалися грати в контратакуючий футбол.
До слова, вже на 13-й хвилині поле покинув Дерліз Гонсалес через травму. А болгари догравали зустріч у меншості. В кінці першого тайму знаменитий захисник "Лудогорця" Космін Моці, герой історичного виходу команди в груповий етап Ліги чемпіонів 2014/15 (в серії післяматчевих пенальті відбив два удари футболістів "Стяуа") отримав друге попередження і був видалений з поля.
Наступний матч "Динамо" зіграє 4 липня з чемпіоном Грузії тбіліським "Динамо". На ONLINE.UA дивіться пряму відеотрансляцію зустрічі, починаючи з 19:00.



"Шахтар" поступився середнякові чемпіонату Нідерландів (фото - shakhtar.com)
"Шахтар" після трьох перемог зазнав поразки від "Вітесса". Витримавши стартовий натиск "Шахтаря", нідерландці реалізували перший небезпечний момент біля воріт "гірників". Ращіца виконав навіс справа, а Чжан головою відправив м'яч у сітку.
До перерви "гірники" могли і два голи забити, але небезпечні удари Марлоса і Факундо Феррейри відбив голкіпер.
У другому таймі донеччани ще більшими силами пішли вперед, але ні Марлос, ні Едуардо, ні Феррейрі відзначитися не вдалося. А ось "Вітесс" знову організував контратаку, що закінчилася взяттям воріт. Ван Берген отримав пас з глибини, втік один на один з Каніболоцьким і відправив м'яч у сітку.
У час, що залишився, "Шахтар" не реалізував ще кілька забійних моментів.
Після цього матчу "Шахтар" перебазувався в Хорст. А розташування команди покинули Іван Петряк, Олександр Воловик, Едуард Соболь, Богдан Сарнавський і Андрій Коробенко. На них Паулу Фонсека не розраховує.
Наступний контрольний матч "Шахтар" зіграє 6 липня проти чемпіона Бельгії "Брюгге".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?