Загибель російського полковника на Донбасі: розвідка дізналася подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Загибель російського полковника на Донбасі: розвідка дізналася подробиці

Загибель російського полковника на Донбасі: розвідка дізналася подробиці
Джерело:  online.ua

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України дізналися подробиці смерті командира 7 окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) полковника Збройних сил Росії Олександра Бушуєва, який загинув в районі Харцизька Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомства.
Відзначається, що Бушуєв загинув в результаті спрацьовування осколкової міни направленої дії великої потужності під час пересування в Донецьк. Два його охоронці при цьому отримали важкі поранення.
Події передували погрози з боку командирів окремих підрозділів 7 омсбр влаштувати справедливий суд над недолугим командиром. Обурення командного складу бригади викликали панічні і помилкові дії полковника 29-30 червня, в результаті яких 7 омсбр зазнала значних втрат.
Не володіючи інформацією про обстановку на позиціях і втративши керування над передовими підрозділами на ділянці Санжарівка, Луганське, командир 7 омсбр полковник Бушуєв надав 29 червня помилкову доповідь про широкомасштабний наступ сил АТО новому командувачу 2 АК (Луганськ), який, без належної перевірки, передав її командувачу Центром територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ПО і запросив санкцію на вогонь артилерії корпусу по передових позиціях 7 омсбр. Після цього, для упорядкування чергового конфлікту в 7 омсбр, командування 2 АК тимчасово відсторонило командира бригади від виконання обов'язків і направило його у відрядження до Донецька.
Також в розвідці наголосили, що російське окупаційне командування готує інформаційну кампанію щодо спростування факту і причин смерті цього кадрового російського офіцера під Донецьком.
Загалом 3 липня на Донбасі зафіксували п'ятьох загиблих і шістьох поранених російських військовослужбовців.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі називали ймовірних вбивць Олександра Бушуєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?