У Путіна дивно привітали США з Днем незалежності: в соцмережах сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна дивно привітали США з Днем незалежності: в соцмережах сміються

У Путіна дивно привітали США з Днем незалежності: в соцмережах сміються
Джерело:  online.ua

Глава комітету Держдуми з міжнародних справ і депутат партії президента РФ Володимира Путіна "Єдина Росія" Олексій Пушков привітав американців із Днем незалежності США, побажавши їм в цей день зрозуміти народ Криму, який вирішив "возз'єднатися з Росією".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Пушкова.
"Бажаю США в їх День незалежності і відокремлення від Англії зрозуміти народ Криму, який свою незалежність здійснив через возз'єднання з Росією», - написав російський політик.
Відзначимо, що в мережі посміялися над таким привітанням Пушкова. Відомий український блогер Олександр Михельсон в Facebook написав:
"Голова міжнародного комітету Держдуми Пушков в День незалежності США побажав американцям "зрозуміти народ Криму", тому що вони колись відокремилися від Англії. Півгодини вже не можу працювати, все думаю: хто у Джорджа Вашингтона був "зеленими чоловічками", і, головне, до кого США в результаті приєдналися?"
Spartak Lysenko: "Пушкова зрозуміти - не поле перейти".
Тетяна Глінарська: "Умом Россию не понять".
Майя Орел: "Скоро росіяни почнуть на кожному кроці цитувати "Юнону і Авось" Вознесенського і скажуть, що Каліфорнія ще з тих часів - російська".
Раніше повідомлялося, що в соцмережах активно іронізують над заявою в 1996 році тоді ще майбутнього президента Росії Володимира Путіна про те, що в РФ можливий тоталітаризм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?