У Путіна зробили різку заяву щодо переговорів про Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна зробили різку заяву щодо переговорів про Донбас

У Путіна зробили різку заяву щодо переговорів про Донбас
Джерело:  РІА Новини

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що виконання Мінських угод щодо врегулювання ситуації на Донбасі залишає бажати кращого, а тому немає передумов для саміту "нормандської четвірки".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Та ні, ніяких нових елементів власне ні ми, ні наші європейські колеги поки не зафіксували. Поки ситуація з виконанням мінських домовленостей, скажімо так, залишає бажати кращого", - сказав Пєсков.
На питання про наявність передумов для проведення зустрічі глав держав в "нормандському форматі" (України, Росії, Франції, Німеччини, - ONLINE.UA), прес-секретар Путіна відповів: "Принаймні не відбулося ніяких нових дій, які додали б оптимізму".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Путін заявляв, що для закінчення війни на Донбасі Україна повинна вести прямий діалог з бойовиками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?