У Гройсмана відверто розповіли про підвищення пенсійного віку
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Гройсмана відверто розповіли про підвищення пенсійного віку

У Гройсмана відверто розповіли про підвищення пенсійного віку
Джерело:  Сьогодні

Старший економічний радник прем'єр-міністра Володимира Гройсмана Іван Міклош заявив, що виділення другої частини третього траншу фінансування МВФ пов'язане, серед іншого, з перспективою вирішення питання про підвищення пенсійного віку в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Сегодня.
"Є деякі зобов'язання щодо пенсійної реформи, яка частково була прийнята, особливо в усуненні переваг для конкретних груп професій. Але не все було прийнято і виконано", - сказав він в інтерв'ю виданню.
За словами Міклоша, від виконання частини зобов'язань щодо пенсійної реформи залежатиме, чи отримає Україна восени третю частину траншу МВФ.
"Від виконання другої частини цих зобов'язань щодо пенсійної реформи протягом осені залежатиме отримання Україною другої частини траншу МВФ ... ми говоримо не тільки про це, але в попередніх умовах це (підвищення віку виходу на пенсію - ред.) також було", - зазначив радник Гройсмана.
Нагадаємо, раніше в міністерстві фінансів заявляли, що Україна практично погодила Меморандум щодо другого перегляду програми реформ з Міжнародним валютним фондом і чекає позитивних новин про надання третього траншу кредиту МВФ у липні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?