Спасибі, що ви поруч: Порошенко, Гройсман та Муженко привітали США
Категорія
Україна
Дата публікації

Спасибі, що ви поруч: Порошенко, Гройсман та Муженко привітали США

Спасибі, що ви поруч: Порошенко, Гройсман та Муженко привітали США
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко

, прем'єр Володимир Гройсман та голова Генерального штабу Віктор Муженко привітали США з Днем незалежності, який американці відзначають 4 липня.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


"Ми дякуємо Сполученим Штатам, які були поруч останні два роки - найскладніші два роки в історії України. З Днем Незалежності вас, друзі!", - написав глава держави в Twitter.


Глава Кабміну в своєму привітанні згадав цитату першого президента США Джорджа Вашингтона.


"Вітаю США з Днем Незалежності! Про секрет їхнього успіху в боротьбі за незалежність добре сказав перший Президент США Джордж Вашингтон: "Якщо у нас і були невідомі ворогові таємні ресурси, то вони полягали в непохитній рішучості наших громадян, усвідомленні правоти нашої справи і впевненості, що Бог нас не залишить". Це ті ресурси, які і нам сьогодні потрібні для перемоги в боротьбі за нашу незалежність!", - написав він у Facebook.


Глава Генштабу України Муженко в Twitter зазначив, що незалежність США є символом верховенства права і демократії в світі.


"Вітаю американських колег з Днем незалежності США - історичним символом верховенства права і демократії в світі!"


Раніше повідомлялося, що

глава комітету Держдуми РФ з міжнародних справ Олексій Пушков привітав американців з Днем незалежності США, побажавши їм в цей день зрозуміти народ Криму, який вирішив "возз'єднатися з Росією"

.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?