Російський репер висловився про заборону свого концерту в Литві
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Російський репер висловився про заборону свого концерту в Литві

Російський репер висловився про заборону свого концерту в Литві
Джерело:  online.ua

Відомий російський виконавець Тіматі прокоментував заборону литовського концертного залу Compensa в Вільнюсі на його виступ; репер повідомив, що концерт все-таки відбудеться.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на life.ru.
Тіматі заявив, що ніхто не може йому вказувати, що співати, а що ні.
Також артист додав, він все ж виступить в Литві, але на іншому майданчику.
"Якщо один майданчик не готовий, то з огляду на ту багатотисячну аудиторію, яку я збираю, з'являється другий і третій майданчики, які з радістю готові проводити мій концерт. Концерт відбудеться 11 листопада в Pramogu arena", - прокоментував музикант.
За словами Надії Тагінян, концертного директора артиста, в керівництві Compensa хотіли вплинути на творчу складову концерту.
"Compensa запросила дуже багато деталей щодо програми виступу і хотіла впливати на трек-лист концерту, що неприпустимо", - сказала вона.
Нагадаємо, Тіматі відмовили в проведенні концерту у Вільнюсі через те, що в його піснях "звучать пропагандистські висловлювання" і згадується ім'я президента РФ Володимира Путіна.
Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, відомий російський репер Тіматі під час концерту в Єкатеринбурзі зламав пляшкою "Вятського квасу" ніс шанувальниці і викликав у неї струс мозку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?