Європейські друзі Путіна знову хочуть їхати до Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Європейські друзі Путіна знову хочуть їхати до Криму

Європейські друзі Путіна знову хочуть їхати до Криму

Глава комітету Держдуми РФ у справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків зі співвітчизниками Леонід Слуцький розповів, що делегація французьких парламентаріїв знову скоро відправиться до  окупованого Росією Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".
"Ми готуємо черговий візит представницької делегації французьких депутатів і сенаторів на День флоту в Севастополь на запрошення керівництва Севастополя, командування Чорноморського флоту", - сказав Слуцький.
Глава комітету Держдуми РФ у справах СНД відзначив, що делегація приїде на чолі з "великим другом Росії" Тьєррі Маріані, не без активного впливу якого обидві палати французького парламенту "заявили на всю Європу про неприпустимість санкцій" проти Росії через захоплення Криму за наказом президента РФ Володимира Путіна.
Нагадаємо, 23 липня 2015 року французькі депутати вже відвідували Крим, що викликало негативну реакцію в українському уряді.
Як повідомляв ONLINE.UA, на прохання глави МЗС України Павла Клімкіна всім французьким депутатам, які відвідали Крим, заборонили в'їзд в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?