У НАТО заговорили про поліпшення відносин з Росією
Категорія
Світ
Дата публікації

У НАТО заговорили про поліпшення відносин з Росією

У НАТО заговорили про поліпшення відносин з Росією

Генеральний секретар НАТО заявив про бажання Альянсу налагодити "хороший діалог" з Росією і анонсував проведення спільного саміту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".
"Ми як і раніше відкриті для діалогу з РФ, Рада може відігравати важливу роль для діалогу та обміну інформацією, щоб зняти напруженість і підвищити передбачуваність. Ми працюємо з РФ для проведення нового засідання Ради незабаром після саміту у Варшаві", - сказав Столтенберг.
Учасники саміту планують обговорити напружену ситуацію в Чорному і Балтійському морях.
"Тому що ми бачимо небезпечну діяльність в регіоні Чорного моря, Балтійського моря. Нам необхідно уникнути небезпечних інцидентів. Ми готові були провести засідання до зустрічі в Варшаві. Але найголовніше, що воно все ж відбудеться. Як тільки ми приймемо рішення про порядок денний, ми оголосимо його", - додав генсек.
Раніше Столтенберг заявив про те, що Альянс зіткнувся з непередбаченими небезпеками і проблемами, однією з яких є Росія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?