ДТП з чиновником "Укрзалізниці": з'явилися відео розмови з винуватцем аварії
Категорія
Події
Дата публікації

ДТП з чиновником "Укрзалізниці": з'явилися відео розмови з винуватцем аварії

ДТП з чиновником "Укрзалізниці": з'явилися відео розмови з винуватцем аварії
Джерело:  online.ua

Видання «Лівий берег», фотограф якого постраждав в ДТП за участю нетверезого чиновника «Укрзалізниці», опублікувало відео розмови з винуватцем аварії Іваном Федорком.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Лівий берег ».
Водночас видання оприлюднило нові подробиці події і свідчення свідків.
Відзначимо, в ДТП постраждала сім'я фотографа Макса Левіна - дружина і діти.
"Я проїжджала місце аварії в той момент, коли чоловіки доставали з машини закривавлену жінку. Діти теж були всі в крові. Це було жахливе видовище. Хлопчик дуже сильно вдарився головою - обличчя було просто залито кров'ю. Я сама дитячий лікар-реабілітолог, з собою у мене була аптечка. Я наклала мамі джгут, щоб трохи зупинити кровотечу з руки - у неї була рвана рана на тильній стороні і перелом із сильним зміщенням", - повідомила одна зі свідків.
"Коли відмивала дітей від крові, підійшов водій і разів п'ять сказав: "Я винен, я винен. Я все сплачу, все компенсую", - продовжила свідок.
«Він був, звичайно, в нетверезому стані. Кілька разів підходив і все повторював, що все компенсує і все оплатить», - додала жінка.
"Швидку" довелося чекати дуже довго, хвилин 20-25. Всі постійно запитували, чи викликали її, і чому вона так довго їде. А поліція приїхала ще пізніше. Це взагалі нонсенс: Боярка ж зовсім поруч", - зазначила свідок.
Нетверезий стан водія, який влаштував аварію, підтвердила ще одна жінка.
"Водій Audi на вигляд був у нетверезому стані. У нього було дуже червоне обличчя. Мій чоловік чув, як інші свідки розповідали про те, що водій Audi домовлявся з дружиною, що за кермом, мовляв, була вона", - заявила свідок.
За її словами, окрім водія, в Audi були ще, імовірно, дружина і дочка. Вони весь час пропонували відвезти постраждалих в "Борис" і домовитися.
У розпорядженні LB.ua з'явилися також відео з місця аварії.
На першому відео видно, що Іван Федорко намагається домовитися з Максом Левіним, обіцяючи йому компенсувати витрати на відновлення машини. При цьому Федорко визнав, що буде відповідати за те, що перебував за кермом в нетверезому стані.




Нагадаємо, зараз директор з вантажних перевезень і логістики "Укрзалізниці" Іван Федорко, який п'яним в'їхав в автомобіль фотокореспондента Макса Левіна та його сім'ї, в лікарні в Києві.
Як повідомляв ONLINE.UA, Іван Федорко відсторонений від виконання обов'язків в "Укрзалізниці" до завершення розслідування всіх обставин ДТП.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?