"Ліквідація" вбивці співака Сліпака: в соцмережах налаштовані скептично
Категорія
Україна
Дата публікації

"Ліквідація" вбивці співака Сліпака: в соцмережах налаштовані скептично

"Ліквідація" вбивці співака Сліпака: в соцмережах налаштовані скептично
Джерело:  online.ua

Відомий український блогер, який пише під ніком Serg Marco, вказав на те, що новина про ліквідацію вбивці оперного співака Василя Сліпака, який служив в 1-й штурмовій роті ДУК "Правий сектор", більшість ЗМІ опублікували з посиланням на неперевірене джерело.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Twitter Serg Marco.
"За .. ли. Igor Greg - доброволець тільки по фейсбучних війнах. Хоч би з'ясовували, від кого інфу берете", - написав Serg Marco.




Водночас блогер, який пише під псевдонімом Львівський батяр, підкреслив, що такі ЗМІ, як "Українська правда" і "Еспрессо ТВ", опублікували інформацію від Igor Greg про ліквідацію вбивці Сліпака як доконаний факт.




«Путін вважає Грега головною загрозою сучасній Росії. Він за добу знищує цілі батальйони рашистів», - в свою чергу коментує користувач «РадіоБабай».


Як повідомляв ONLINE.UA, боєць одного з добровольчих батальйонів

Ігор Грег на своїй сторінці в Facebook заявив, що українські військовослужбовці в зоні АТО вбили снайпера бойовиків, який раніше застрелив оперного співака Василя Сліпака

, який служив в 1-й штурмовій роті ДУК "Правий сектор" .

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?