Українські музиканти розповіли про музичний експеримент в Юрмалі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українські музиканти розповіли про музичний експеримент в Юрмалі

Українські музиканти розповіли про музичний експеримент в Юрмалі
Джерело:  online.ua

Завтра, 5 липня, на Балтійському узбережжі стартує чотириденний фестиваль популярної музики "Лайма Вайкуле. Юрмала. Рандеву", організований співачкою Лаймою Вайкуле, де виступлять українські зірки, які підготували для глядачів безліч сюрпризів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Вести.
У цьому році на сцені "Дзінтарі" вперше прозвучить новий "дует" Лайми з групою "Потап і Настя".
"Ми ніколи не втрачаємо можливості зустрітися з Лаймою. Це Артист з великої літери, готовий на будь-які музичні експерименти, з яким завжди легко і приємно працювати на одній сцені!", - розповів Потап.
Ще одним сюрпризом для глядачів стане "дует" Вайкуле з українською групою "Время и Стекло". Солістка колективу розповіла, що сподівається, що музичний експеримент виявиться вдалим.
"Спеціально для фестивалю разом з Потапом ми написали нову пісню, - розповідає Надя Дорофеєва. - Сподіваємося, що музичний експеримент виявиться вдалим, адже до цього ніхто не чув Лайму в такому стилі".
Також серед гостей буде і Вєрка Сердючка, яка вже другий рік поспіль є почесним гостем рандеву.
Злата Огневич і SAHA вперше виступлять на латвійській сцені.
Відзначимо, ходять чутки, що Лайма Вайкуле створює заміну "Новій хвилі". Протягом багатьох років під керівництвом Ігоря Крутого і Раймонда Паулса в "Дзінтарі" проходив конкурс, на якому відкривали нові пісенні таланти. Однак зараз цей захід "переїхав" до Сочі.
Сама Вайкуле розповіла, що схожість відбудеться тільки в тому, що фестиваль проходить влітку в Юрмалі. А головною відмінністю є те, що це не конкурс, а фестиваль.
Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, відома латвійська співачка Лайма Вайкуле грубо послала журналістку за питання про причини вибору конкретних міст України для гастролей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?