Одіозним соратником Януковича знову зайнявся Інтерпол: з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Одіозним соратником Януковича знову зайнявся Інтерпол: з'явилося фото

Одіозним соратником Януковича знову зайнявся Інтерпол: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про те, що соратник зниклого президента Віктора Януковича Юрій Иванющенко, якого раніше зняли з міжнародного розшуку, знову перебуває в розшуку Інтерполу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Арсена Авакова.
«Іванющенко знову в розшуку Інтерполу з позначкою розшук і арешт з подальшою екстрадицією в Україну (червона картка)», - написав Аваков.
«Нагадаю - раніше, маніпулюючи судовими рішеннями суддів з сумнівною репутацією, адвокатам вдалося змінити статус Іванющенка. Але, зусиллями Генпрокуратури і Нацполіції, за оновленим судовим рішенням "юра єнакіївський" знову отримав статус, зафіксований на основі подання українського бюро Інтерполу - розшук і арешт», - додав міністр внутрішніх справ.
Він також опублікував відповідну фотографію - витяг з бази даних Інтерполу.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше народний депутат від "Блоку Петра Порошенка"Сергій Лещенко звинувачував президента України Петра Порошенка в причетності до зняття Іванющенка з міжнародного розшуку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?