Український співак порадував літнім кліпом: опубліковані фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український співак порадував літнім кліпом: опубліковані фото і відео

Український співак порадував літнім кліпом: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

Український музикант Monatik показав довгоочікувану відеороботу на композицію "Кружляє", яка увійшла до його другого сольного альбому "Monatik. Звучить".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook музиканта.
"Я в захваті, що нам вдалося відшукати таких цікавих персонажів, кожен зі своєю історією, точкою зору і ставленням до світу, музики і почуттям ритму. Радий, що в результаті репетицій головні герої відкрилися зовсім по-новому, злилися з музикою і один з одним. Спочатку був переляк, невпевненість, переживання, адже деякі вперше зіткнулися з парними танцями, деякі з танцями взагалі. Але в процесі тривалих репетицій з'явилася легкість, задоволення і радість в очах - саме цей стан в результаті ми хотіли показати. Стан закоханості до партнера, до музики до своєї справи!", - розповів на своїй сторінці в соцмережі Monatik.
"У відео ми показуємо абсолютно різних людей, але однаково щасливих. Вони на порозі переконання в тому, що відшукали свою половину, найособливішу. Цей стан окрилює і кружляє в танці! Є тільки двоє!", - додав артист.


Історія "Кружляє" створена командою режисера Тані Муїньо.


Відзначимо, зйомки проходили в одному з найбільш атмосферних міст України - Одесі, що дозволило передати всі фарби неймовірних емоцій.
Нагадаємо, солістка українського електро-фолк гурту ONUKA Ната Жижченко разом із чоловіком Євгеном Філатовим, фронтменом The Maneken, записала відео на пісню Other з Національним академічним оркестром народних інструментів України.
















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?