Іво Бобул повеселив мережу своєю жорсткою відповіддю Вірастюку
Категорія
Україна
Дата публікації

Іво Бобул повеселив мережу своєю жорсткою відповіддю Вірастюку

Іво Бобул повеселив мережу своєю жорсткою відповіддю Вірастюку
Джерело:  online.ua

Український співак Іво Бобул відреагував на відео спортсмена Василя Вірастюка, в якому той іронізував над «номером-музеєм» Іво Бубула в готелі в Чернівцях.


Про це повідомляє ONLINE.UA. з посиланням на Facebook Іво Бобула.


«Я дуже зворушений, що в нашій державі є стільки хороших людей, які не залишилися байдужими до артиста, який багато зробив для української культури! Чесно, справедливо, професійно! Мені дуже прикро від того, що я сьогодні побачив в даному відео ... Якби це був номер М.Джексона або Мадонни, вони би у .... від щастя !!! А коли це іменний номер народного артиста України - можна знущатися», - поскаржився Іво Бобул.


«Треба поважати і пишатися людьми, які віддають своє життя і вміння на вівтар культури України, щоб вона була гідною, професійною в світовому суспільстві !!! І ніхто не має права знущатися над моїми досягненнями! Цей номер, в якому ви мали честь бути, був створений Чернівецькою громадою, де люблять і поважають мою творчість!», - написав Іво Бобул.


«Багато іноземних і наші українських гостей, які проживають в цьому номері, пишалися тим, що в Україні є артист, який має іменний номер в чудовому готелі "Буковина"! Це велика честь для мене і для українців! Вася, ти зайшов не в ті двері!», - також додав співак.


При цьому під постом Бобула з'явилося багато іронічних коментарів.


«Руки геть від Іво!», - пише користувач Yuriy Litvinenko.




"Це дійсно смішно! Але реклама готелю вдалася", - вважає користувач Лариса Шевчук.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в соцмережах з подачі спортсмена Василя Вірастюка поіронізувати над "номером-музеєм" Іво Бобула в готелі в Чернівцях. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?