На Львівщині польський консул в'їхав в мітингувальників: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Львівщині польський консул в'їхав в мітингувальників: опубліковано відео

На Львівщині польський консул в'їхав в мітингувальників: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

На кордоні  з Польщею  в натовп мітингувальників, які протестують проти припинення малого прикордонного руху, в'їхав автомобіль польського консула.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


У прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області при цьому повідомили, що 4 липня о 14:45, поблизу митного переходу «Рава-Руська» на українсько-польському кордоні, в місті Рава-Руська Жовківського району, водій автомобіля Peugeot з номерними знаками польської реєстрації скоїв наїзд на учасників акції протесту, які безперервно ходили через дорогу пішою ходою.


В результаті наїзду травми отримали троє місцевих жителів - чоловіки у віці 35-40 років. Вони госпіталізовані в місцеву лікарню.


Водія, який скоїв наїзд, затримали співробітники поліції, які перебували на місці події. Ним виявився 43-річний іноземець, який прибув з Польщі на територію України.


У той же час джерела агентства в правоохоронних органах повідомили, що за кермом автомобіля, який скоїв наїзд на учасників акції протесту, знаходився громадянин Польщі.


При цьому активісти громадської організації «Варта 1» повідомляють в Facebook, що «авто з польською реєстрацією в'їхало в натовп людей. Як ми дізналися, це авто польського консула, який повертався додому з дітьми, протестуючі перекрили йому рух і почали розгойдувати авто (навіть відірвали дверну ручку), після чого авто почало їхати і вчинило наїзд на людей на пропускному пункті Рава-Руська. Один хлопець лежить без свідомості».



Як повідомляв ONLINE.UA,  українська сторона різко відреагувала на відмову польської влади пропустити на територію Польщі українську групу Ot Vinta.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?