Жертва депутата Оппоблока з Дніпра розповіла, як її принижували: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Жертва депутата Оппоблока з Дніпра розповіла, як її принижували: опубліковано відео

Жертва депутата Оппоблока з Дніпра розповіла, як її принижували: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Жінка, яка постраждала від  знущань депутата Соборної райради Дніпра від «Опозиційного блоку» Олександра Заманського і його супутниці, прокоментувала інцидент.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Громадське телебачення. Дніпро ».


Раніше в мережі з'явилося відео, на якому знято, як літня жінка лежить на асфальті, а людина з супутницею знищують продукти, висипані з коляски пенсіонерки.


Постраждала Лариса Рябуха розповідає, що поверталася з місцевого супермаркету, і їй заважала пройти машина. Пенсіонерка постукала у вікно і зазначила, що водій перегородила дорогу. Але дівчина в машині не відреагувала, а після другого зауваження вибігла з машини і, обзиваючи жінку, кинулася на неї.


«Тут під'їжджає мужик цей, і відразу на мене накинувся. Штовхнув, я впала, довго піднятися не могла. А вона за цю сумку, все вивернула, розтоптала, винищила, сумку поламала. Вони постояли так, а коли почули, що люди кричать: «Міліцію викликайте!», - розвернулися і поїхали. Настільки це було принизливо», - згадує Лариса.


Людиною на відео виявився депутат Соборної райради від «Опозиційного блоку» Олександр Заманський.



Як повідомляв ONLINE.UA, після оприлюднення відео Заманський написав на своїй сторінці в соцмережі, що пенсіонерка була п'яна, лаялася матом, била сумкою по склу машини і розбила дзеркало.  Однак зараз запис на сторінці відсутній.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?