Соцмережі підірвала цар-квартира путінського віце-прем'єра
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі підірвала цар-квартира путінського віце-прем'єра

Соцмережі підірвала цар-квартира путінського віце-прем'єра
Джерело:  online.ua

Фонд боротьби з корупцією опозиційного політика Олексія Навального опублікував розслідування, що стосується першого віце-прем'єра РФ Ігоря Шувалова і його розкішної квартири в Москві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на navalny.com.


У Фонді стверджують, що через свого юриста Сергія Котляренко Шувалов придбав у висотці на Котельнічеській набережній в Москві десять квартир на одному поверсі ринковою вартістю 600 млн руб.


При цьому в соцмережах бурхливо відреагували на інформацію.


"Грошей немає. Зате є така ось житлоплоща у першого заступника голови уряду РФ Шувалова», - пише користувач Twitter« Думки президента ».




«Зате хоч якась пам'ять у людини залишиться від роботи на благо Росії», - іронізує користувач Іримія Косих.


«Конспіративні квартири на випадок майдану», - коментує користувач Овчинников Анатолій.



«Путін: Ви ось обговорюєте квартири Шувалова, а навіть не здогадуєтесь, що він їх купив для таджицьких гастарбайтерів», - іронізує користувач Lyusina.




«Для побудови найкоротших маршрутів по квартирі віце-прем'єра Шувалова Yandex запустив сервіс "Яндекс.Квартира", - також жартує з приводу квартири Шувалова користувач Twitter Гуго Карлович.


Як повідомляв ONLINE.UA, в соцмережах активно іронізують над заявою в 1996 році тоді ще майбутнього президента Росії Володимира Путіна про те, що в РФ можливий тоталітаризм.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?