У мережі оцінили скарби, вилучені у рівненського зампрокурора: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі оцінили скарби, вилучені у рівненського зампрокурора: опубліковані фото

У мережі оцінили скарби, вилучені у рівненського зампрокурора: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У заступника прокурора Рівненської області під час обшуку в рамках  справи про створення злочинного угруповання з незаконного видобутку бурштину  знайшли колекцію годинників вартістю понад 100 тисяч доларів, згідно з версією СБУ, при цьому в мережі стверджують, що така колекція коштує набагато дорожче.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook фотографа Владислава Соделя.


«Тут СБУ показало прокурорську колекцію годинників, з коментарем, що їх вартість понад 100 тисяч доларів. Там тільки один Ulysse Nardin Alexander the Great, такий же, і як у Юри Єнакіївського, коштує $ 685000», - написав Содель.


У той же час, за його словами, «годинник за 130 уе, швидше за все, подарований, як і інші три з гербами».



При цьому журналіст Андрій Боєчко також повідомив у своєму Facebook, що вартість вилученої у замгенпрокурора Рівненській області колекції годинників озвучена невірно.


«ЗМІ подали інформацію про вартість вилучених годинників у заступника прокурора Рівненської області невірно. Я 10 років видавав каталоги "наручні годинники". Вартість годинників на фото зі сторінки Юрія Луценка - понад мільйон триста тисяч доларів», - написав Боєчко.


«Думаю, що хтось вже хоче ці годинникі просто вкрасти», - додав журналіст.



Фото: СБУ


Як повідомляв ONLINE.UA,  заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик затриманий за підозрою в організації злочинного угруповання, яке займалося незаконним видобутком бурштину.


Генеральний прокурор Юрій Луценко також заявив про ще п'ятьох затриманих з числа високопоставлених чиновників і силовиків у справі про "бурштинову мафію".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?