До приїзду Порошенка на Донбасі стрижуть траву і кущі: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

До приїзду Порошенка на Донбасі стрижуть траву і кущі: опубліковано відео

До приїзду Порошенка на Донбасі стрижуть траву і кущі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Слов'янську Донецької області  активно готуються до візиту президента Петра Порошенка - стрижуть траву і кущі, а також стелять нові дороги зі Слов'янська до Миколаївки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook Громадське Телебачення Донбасу.


У той же час в прес-службі Донецької військово-цивільної адміністрації повідомляють, що президент України Петро Порошенко прибуде в Слов'янськ 5 липня.


Глава держави візьме участь в урочистих заходах з нагоди 2-ї річниці визволення від бойовиків північних міст Донецької області.


«5 липня в 11:30 на Центральній площі міста Слов'янська (у міського виконкому) відбудуться урочисті заходи з нагоди 2-ї річниці визволення північних міст Донецької області від проросійських терористів за участю президента України Петра Порошенка», - сказано в повідомленні.


При цьому в Слов'янську на центральній площі міста працівники комунальних служб стрижуть траву, чистять і стрижуть кущі і наносять шпаклівку на постамент, де раніше стояв пам'ятник Леніну.



Як повідомляв ONLINE.UA,  президент України Петро Порошенко особисто прийняв поставку військової допомоги США, - сучасні контрбатарейні радари для військовослужбовців Збройних сил України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?