Вакарчук надихнув молоду співачку на авторську пісню: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вакарчук надихнув молоду співачку на авторську пісню: опубліковано відео

Вакарчук надихнув молоду співачку на авторську пісню: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Катя Гуменюк, яка в дитинстві була відома як співачка Ассоль, представила нову пісню під назвою "Я так хочу".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал співачки.
Екс-Ассоль презентувала свою авторську пісню 4 липня в свій 22-й день народження.
Катя написала пісню сама і присвятила її коханій людині. Вона стала не тільки автором слів, а й музики, поєднавши в композиції одразу кілька музичних стилів: соул, поп і рок.
"Ця пісня про любов, про ту, про яку не хочеться говорити вголос, про ту, від якої хочеться жити, творити і любити ще сильніше", - поділилася співачка.
Катя розповіла, що надихнув її на створення пісні лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.
"Презентувати свою пісню мене надихнув Святослав Вакарчук. Саме він переконав мене, що не потрібно нічого боятися, потрібно діяти. Найстрашніше для мене - виходити на сцену з порожніми очима, а цю пісню я відчуваю кожною клітиною душі... День народження - це перш за все підбиття підсумків. Я спеціально запланувала вихід синглу Я так хочу на цей день, адже пісня мого авторства для мене - це справді новий виток творчості, початок мого нового року, за який я планую багато чого встигнути", - прокоментувала Гуменюк.
Відзначимо, що на цю пісню Катя не планує знімати повноцінний кліп, проте вона зняла просте ліричне відео на своїй репетиційній базі.


Нагадаємо, Катя Гуменюк була учасницею вокального шоу "Голос країни-6", тренером якої спочатку виступав репер Потап. Потім Іван Дорн залучив Катю Гуменюк у свою команду завдяки "крадіжці".
Як повідомлялося раніше на ONLINE.UA, в шостому сезоні шоу "Голос країни" перемогла підопічна рок-музиканта Святослава Вакарчука Віталіна Мусієнко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?