Бойовики ДНР-ЛНР хочуть скористатися хресним ходом православних на Київ
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР-ЛНР хочуть скористатися хресним ходом православних на Київ

Бойовики ДНР-ЛНР хочуть скористатися хресним ходом православних на Київ
Джерело:  online.ua

Бойовики так званих ДНР і ЛНР агітують жителів Донбасу приєднатися до хресної ходи на Київ, організованої священнослужителями УПЦ МП, розповів нардеп і координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Тимчука.
"У ряді населених пунктів, що перебувають під контролем ДНР і ЛНР, відзначається робота "агітаторів" (як з числа місцевих священнослужителів, так і "активістів"), які агітують місцеве населення виїжджати на неокуповану територію України з метою приєднання до "хресної ходи" з Донбасу на Київ, організованої УПЦ МП", - написав експерт.
За його словами, одночасно з цим серед місцевих жителів ходять наполегливі чутки, що під час цієї хресної ходи заплановані якісь провокації.
Раніше повідомлялося, що лідери так званих ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницький оголосили про початок праймеріз і, за фактом, підготовку до виборів на окупованих територіях.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?