Нардеп Онищенко з-за кордону прокоментував свою справу
Категорія
Україна
Дата публікації

Нардеп Онищенко з-за кордону прокоментував свою справу

Нардеп Онищенко з-за кордону прокоментував свою справу
Джерело:  online.ua

Народний депутат від групи "Воля народу" Олександр Онищенко

5 липня не з'явиться у Верховній Раді, яка розглядає питання про позбавлення його депутатської недоторканності та згоду на його арешт.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «

Страна

».


Сам Олександр Онищенко в телефонній розмові заявив кореспонденту видання, що не прилетить до Києва.


На запитання кореспондента, чи прилетів він до столиці, Онищенко дав зрозуміти, що перебуває не в Україні, і сказав, що його банально підставили.


"Чого летіти, коли мене підставили і в черговий раз кинули. Обіцяли процес і суд. А вирішили все по беззаконню робити", - заявив народний депутат.


Таким чином, Онищенко змінив свій прогноз щодо голосування 5 липня. Якщо раніше він вважав, що депутати проголосують за позбавлення його депутатського імунітету, але голосів для взяття його під арешт не вистачить, то тепер він уже в цьому не впевнений.


У той же час керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що Олександр Онищенко зараз не в Україні.


"Онищенко не в Україні. За останньою інформацією, він не в Україні і не в Відні, як говорили. Я не можу сказати багато, але я скажу: до Відня через Мінськ не літають", - заявив Холодницький.


При цьому він повідомив, що САП має намір скористатися допомогою Інтерполу, якщо Олександр Онищенко втече за кордон.


"Звичайно. З огляду на резонанс цієї справи, важливість цієї справи для країни, ніхто не буде затягувати", - сказав Холодницький, передають "

Українські новини

".


При цьому антикорупційний прокурор сподівається, що Онищенко з'явиться у вівторок, 5 липня, в ВР, оскільки вірить депутату, який раніше пообіцяв бути в цей день в парламенті.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Верховна Рада України 5 липня розглядає подання генпрокурора Юрія Луценка на притягнення до кримінальної відповідальності нардепа Онищенка

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?