Бойовиків ДНР шокували українські гасла в центрі Донецька
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовиків ДНР шокували українські гасла в центрі Донецька

Бойовиків ДНР шокували українські гасла в центрі Донецька
Джерело:  online.ua

Активний прихильник бойовиків, колишній "консультант ДНР" Роман Манекін заявив, що в Донецьку знову чутні проукраїнські гасла "Слава Україні!", "Україна понад усе" і "Смерть русні".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Манекіна.
"Тільки-но на набережній (бачу з балкона). Йде п'яна компанія, мужички і дами років сорока, крики, вереск (давно не чув!) І раптом, крізь мат-перемат: "Слава Україні!", "Смерть русні!", "Україна понад усе!"... Поки, стрімголов, біг вниз з десятого поверху (через дві сходинки; про ліфт забув, в принципі), компанія зникла за поворотом на Театральний, у дворах", - написав оскаженілий сепаратист.
Прихильник бойовиків переконаний, що місцеві "правоохоронці" повинні "прошерстити" місто в пошуках проукраїнськи налаштованих громадян.
"Пересиділи в теплих місцях, поки люди тут воювали, голодували, сиділи в підвалах, в холоді, без води, електрики, під обстрілами і тепер - ось вони! - Повернулися "господарі життя"? Чи не час прошерстити детальніше наших чудових тих, хто повернувся?", - підкреслив Манекін.
У коментарях під постом користувачі з проросійськими поглядами висловили Манекіну підтримку.


Раніше повідомлялося, що на окупованих територіях продовжують видавати довідки українською мовою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?