Українська співачка розповіла особисту історію в новому кліпі: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка розповіла особисту історію в новому кліпі: з'явилося відео

Українська співачка розповіла особисту історію в новому кліпі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Екс-солістка групи "Пара нормальних" українська співачка Анна Добриднєва презентувала нову відеороботу на автобіографічну композицію "Небо".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал ELLO.
"В основі треку - моя особиста історія, співзвучна, я впевнена, з багатьма людьми. Всі наші зустрічі невипадкові. Часом нова людина на твоєму шляху дає можливість неймовірного спалаху яскравих емоцій і життя набуває абсолютно нового повороту. А буває так, що ти не пішла на перше побачення і ..."пропустила" ці яскраві емоції, пропустила всі майбутні милі події - банальні побутові та чудові романтичні", - розповіла співачка.
Екранізувати нову пісню Анна Добриднєва довірила режисеру Сергію Сторожеву і оператору Олексію Дударєву, з якими вже співпрацювала на зйомках свого відео на хіт, саундтрек до серіалу "Молодіжка", "Пасьянс".
Кліп знімався протягом трьох днів: павільйонні - в Києві, а натурні - в передмісті столиці, а також на приватному аеродромі в сотні кілометрів від міста і, звичайно, ж ... в небі! Команда професіоналів доклала чимало зусиль, щоб реалізувати задум режисера, а тому працювала злагоджено і динамічно.
"Це були дуже захоплюючі зйомки, хоча з Анною по-іншому не буває. Це наша вже друга спільна відеоробота, і ми завжди вигадуємо щось неймовірне - від божевільного морозу і підводних зйомок в "Пасьянсі" і до польоту на літаку і ванною з молоком в "Небі", - зазначив режисер кліпу Сторожев.


Відзначимо, відео на пісню "Небо" стало шостим за ліком артистки за два роки сольної кар'єри.
Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, Катя Гуменюк, яка в дитинстві була відома як співачка Ассоль, представила нову пісню під назвою "Я так хочу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?