У Авакова повідомили про маленьку перемогу України в ОБСЄ
Категорія
Політика
Дата публікації

У Авакова повідомили про маленьку перемогу України в ОБСЄ

У Авакова повідомили про маленьку перемогу України в ОБСЄ
Джерело:  online.ua

На засіданні парламентської асамблеї Організації з безпеки і співпраці в Європі була затверджена "Тбіліська декларація", частиною якої є жорстка резолюція щодо Криму, запропонована українською делегацією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата від «Народного фронту» радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка.
«Перемога! Тільки-но, на парламентській асамблеї ОБСЄ, на форумі, що проходить в Тбілісі, була затверджена "Тбіліська декларація", частиною якої є жорстка резолюція щодо Криму, запропонована українською делегацією», - повідомив Геращенко.
За його інформацією, "за" резолюцію проголосували представники парламентів понад 50 країн, що входять в ОБСЄ, що «в черговий раз показало категоричне неприйняття російською агресії європейською спільнотою».
«За - 122 голоси», - повідомив Геращенко.
«Ця Декларація Парламентської асамблеї ОБСЄ буде ще однією цеглинкою в систему економічних і політичних санкцій проти держави-агресора - Російської Федерації. Це маленька, але "перемога" на одному з напрямків дипломатичного протистояння з Росією», - додав Герашенко.
За його словами, "проти" проголосували делегації Російської Федерації та Вірменії - 6 голосів.
«Утрималася при голосуванні за засудженні російської агресії делегація Казахстану і один з делегатів від Італії. (5 голосів)», - додав народний депутат.
Текст Тбіліської декларації можна скачати за посиланням: http://www.oscepa.org/.../annual-.../2016-tbilisi-annual-session.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше парламентська асамблея Організації з безпеки і співробітництва в Європі ухвалила важливу і вигідну для України резолюцію щодо доступу міжнародних місій на окуповані території Донбасу та в анексований Крим.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?