Чи застосує Росія авіацію на Донбасі: військовий експерт дав прогноз
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи застосує Росія авіацію на Донбасі: військовий експерт дав прогноз

Чи застосує Росія авіацію на Донбасі: військовий експерт дав прогноз
Джерело:  online.ua

Експерт Центру військово-політичних досліджень, координатор групи "Інформаційний спротив" Костянтин Машовець вважає малоймовірним застосування російською армією на Донбасі авіації або ракетних комплексів.
Про це Машовець розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
На питання, чи є небезпека застосування авіації, експерт сказав: "Не думаю. Тому що це загрожує РФ політичними наслідками - насамперед, на зовнішньополітичному, і, як наслідок, фінансово-економічному напрямках".
Те ж саме стосується ракетних комплексів "Точка-У" або "Іскандер".
"Використання "Точки-У" або "Іскандера" малоймовірно. Вони використовуються зазвичай для ураження пунктів управління противника, вузлів зв'язку, складів, інших важливих цілей і об'єктів. Просто розкидатися "Точкою-У" ні ми, ні противник не буде. Для Росії це загрожує серйозними політичними наслідками. Тиск Заходу багато в чому сковує Росію в цьому питанні. Без цього війна була б на порядок жорсткіше", - зазначив Машовець.
Більше читайте в інтерв'ю ONLINE.UA: Війна в Україні була б на порядок жорсткіше, але на Росію тиснуть - Костянтин Машовець

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?