З'явилися фото з весілля відомої української телеведучої
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

З'явилися фото з весілля відомої української телеведучої

З'явилися фото з весілля відомої української телеведучої
Джерело:  online.ua

Відома українська ведуча, суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова показала фото з весілля і поділилася деякими подробицями свята.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook кулінара.
41-річна Тетяна оприлюднила на своїй сторінці в соцмережі ексклюзивні фото з весілля, про яке стало відомо 28 червня.
Телеведуча стала дружиною російського бізнесмена Ярослава Труханова, з яким до весілля зустрічалася кілька років.
Урочистості відбулися у Львові. На свято Литвинова і Труханов покликали близько 30 осіб.
"Воно було зовсім маленьким, всього 30 з невеликим гостей, тому всі, кого не було, сорі. Нам не хотілося пишно святкувати. Тільки рідні і найближчі.
Вперше побачивши готель Edem Resort spa (він під Львовом) я закохалася і зрозуміла, що тільки тут, решта компроміс, а їх не люблю .... Тим більш, що ми хотіли весілля вдома, тільки в улюбленій Україні.
Місце приголомшливе, коли заїжджаєш за ворота, втрачається відчуття часу і розуміння, що ти в Україні .... Ми багато подорожуємо, це не секрет, але таких розкішних місць, з прекрасним сервісом, чудовою кухнею, унікальним технологічним і розкішним спа і звичайно ж ставленням, тут кожного люблять і поважають, як дорогого гостя, ми не зустрічали. Все це, до речі, за цілком адекватну вартість.
Ми шукали місце для весілля, в яке хочеться повертатися, як в милий серцю будинок, і ми його знайшли! Більш того ми посадили виноградну лозу в яблуневому саду і тепер будемо провідувати її, сподіваюся, щороку", - поділилася Тетяна.


Нагадаємо, Тетяна Литвинова родом з Одеси, вона ресторатор з багаторічним стажем. Ведуча виховує сина від першого шлюбу.
Як повідомляв ONLINE.UA, відомий музичний продюсер Юрій Нікітін і співачка Ольга Горбачова зіграли пишне весілля, на якому колоритно погуляли зірки української естради.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?