Стало відомо, як російські військові стоять за спинами алкоголіків на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, як російські військові стоять за спинами алкоголіків на Донбасі

Стало відомо, як російські військові стоять за спинами алкоголіків на Донбасі
Джерело:  online.ua

Експерт Центру військово-політичних досліджень, координатор групи "Інформаційний спротив" Костянтин Машовець

розповів про те, як військові РФ в боях ховаються за спинами алкоголіків і мародерів з Донбасу, використовуючи їх як гарматне м'ясо.


Про це Машовець повідомив в інтерв'ю ONLINE.UA.


Відповідаючи на питання про схему побудови бойових порядків у проросійських бойовиків, Машовець заявив: «У них схема побудови різна. Є такі схеми, коли вперед виставляють тих, хто проштрафився: любителів зловживати алкоголем або мародерів».


«За ними стоїть щось, подібне регулярним військам - представники 1-го або 2-го армійських корпусів ЛДНР, а ось за ними, в третьому ешелоні, підрозділи кадрових російських військ, замасковані під "ополчення", - продовжив експерт.


«Але це - не золоте правило, все залежить від конкретної тактичної та оперативної ситуації на конкретній ділянці. Якщо потрібно щось відбити або утримати, то підтягуються більш боєздатні підрозділи. Якщо потрібно розкрити систему оборони або вогню, то на фасад виводять так зване "м'ясо"», - розповів Машовець.


Читайте

повний текст інтерв'ю інтерв'ю ONLINE.UA: Війна в Україні була б на порядок жорсткіше, але на Росію тиснуть - Костянтин Машовець

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?