Не в Росії: Онищенко розповів, де він перебуває
Категорія
Україна
Дата публікації

Не в Росії: Онищенко розповів, де він перебуває

Не в Росії: Онищенко розповів, де він перебуває
Джерело:  online.ua

Народний депутат від групи «Воля народу» Олександр Онищенко

заявив, що перебуває в Австрії, де готується до Олімпіади.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Онищенка в Facebook.


"Те, що зараз відбувається, не що інше, як вибірковість процесу з повною відсутністю доказової бази. Це своєрідна спецоперація - бездоказово. Все було узгоджено заздалегідь, і докази не потрібні. Хід операції показує, що мені не дали б права захищатися належним чином" , - написав Онищенко, коментуючи рішення Верховної Ради від 5 липня про схвалення подання Генеральної прокуратури про притягнення його до кримінальної відповідальності.


Онищенко також заявив, що його життя перебуває під загрозою.


"І головне, що багато людей від влади дуже не зацікавлені, щоб я почав говорити, в зв'язку з цим бачу явну загрозу моєму життю! Тому я прийняв рішення не дозволити себе показово заарештувати в залі ВР, зараз готуюся до Олімпіади, на тренуваннях в Австрії", - додав Онищенко.


У той же час спікер Верховної Ради Андрій Парубій підписав постанови Верховної Ради, які дозволяють притягнення до відповідальності, затримання і арешт депутата від "Волі народу" Олександра Онищенка.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

російська модель і телеведуча Вікторія Боня розкрила місцеперебування скандального народного депутата Онищенка

: за її інформацією, він у Росії, в Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?